Opleidingen

Cosmetische Pedicure

Een cosmetische pedicure is meer dan enkel een nagelbehandeling. Je biedt je klanten een verwenmoment, een manier om even weg te dromen. Het resultaat? Frisse verzorgende voeten en prachtige teennagels! En dus… tevreden klanten! Kom tijdens deze workshop te weten hoe je je klanten helemaal kan laten wegdromen en ervoor kan zorgen dat ze telkens op jou, een echte professional, beroep doen voor hun voetverzorging.

Wist je dat?

Wist je dat onze voeten ons tijdens een mensenleven gemiddeld 185 000 kilometer ver dragen? Dat is echt gigantisch ver! En toch sluiten we ze de hele dag op in schoenen, en vergeten we er zorg voor te dragen. Gelukkig kan jij daar als nagelstyliste iets aan doen!

Verzorg je voetjes!

De ProNails Foot Care reeks is wetenschappelijk ontwikkeld om je voeten te helpen en ze de verzorging te geven die ze verdienen. Tijdens de workshop SOS Pedicure kom je alles te weten over de producten uit deze reeks en hoe ze te gebruiken. Je leert meer over de meest voorkomende nagelziektes zodat je je klanten met raad en daad kan bijstaan. Verder krijg je te horen hoe de werkstoffen en ingrediënten van de Foot Care reeks hulp kunnen bieden.

Daarna ga je zelf aan de slag en krijg je de technieken voor een basis en luxe pedicure aangeleerd. Afwerken doe je met een fris kleurtje op de nagels. Afhankelijk van je voorkennis doen we dit met nagellak, Sopolish Protect & Peel of gel. Maar geen nood: in alle drie deze  lijnen hebben we prachtige kleuren ter beschikking!

Een pedicure is de perfecte anti-stress behandeling

Een pedicure is nog anders dan een manicure, omdat het een ideaal moment is om alles even te vergeten. Dankzij de geur van eucalyptus in het Foot Care gamma kan je klant ongestoord even alle zorgen vergeten en genieten. De nawerking van je behandeling is ook nog lang nadien te voelen, dankzij de verzachtende ingrediënten. Een pedicure werkt verkwikkend en ontspannend!

Waarom pedicure aanbieden?

Een cosmetische pedicure aanbieden in je salon, is gegarandeerd een goed idee. Klanten zien dit als een verwennerij, een beloning voor zichzelf, net als een massage bijvoorbeeld. In de lente- en zomermaanden kent deze service heel veel succes omdat dames dan open schoenen beginnen te dragen of op vakantie gaan. En wat is er nu mooier dan een perfect verzorgde voet met kleurrijke teennageltjes op je strandfoto's?! Je maakt zo heel makkelijk nieuwe klanten. Behaal dus snel je SOS Pedicure Certificaat en laat iedereen kennis maken met je nieuwe service!

CALL TO ACTION BUTTON - Schrijf je snel in om je plaats te reserveren!