Behandeling

Scandinavian Skin Candy

Body Sugaring van het merk Scandinavian Skin Candy is dè nieuwe manier van ontharen. Daar waar hars de huid kan irriteren, verbranden of beschadigen zorgen de producten van Skin Candy ervoor dat de huid verzorgd wordt tijdens het ontharen. Dus natuurlijke ingrediënten die de huid niet irriteren en die geen allergieën veroorzaken.

Resultaat voor iedereen:

Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Huidvriendelijke ingrediënten:

Onze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën voorkomt in de pasta. Door toevoeging van Xylitol bevat het suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Hoe verloopt de behandeling:

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren. Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter.

Waar moet je bij Sugaring rekening mee houden?

  • Kan niet op verse tatoeages, wondjes, verbrande huid, wratten, moedervlekken, koortslip (wel op eczeem, psoriasis, gevoelige huid)
  • Voor de behandeling minimaal 1 week niet scheren, hele lange haren juist trimmen (tot 1cm lengte)
  • 24u zweten en zon voorkomen (geen zon, sauna, zwemmen, sport, sex)
  • 12u geen deodorant of cosmetica op de onthaarde delen
  • graag douchen voor de behandeling maar geen crème smeren
  • Door zweten tijdens de behandeling kunnen witte pukkeltjes ontstaan, meestal bij sugaring van de rug bij mannen
  • Op de bovenlip kunnen de eerste keer ook puistjes ontstaan
  • Doordat Skin Candy vriendelijk is voor de huid maakt het niet de huid volledig kaal, het kan zijn dat er wat dons blijft staan. (Dit maakt wel bijvoorbeeld in het gezicht de overgang tussen wel onthaard en niet onthaard veel zachter)
  • Restjes suikerpasta zijn in water oplosbaar en spoel je er gemakkelijk van af
  • Haren hebben verschillende groeifases, niet alle haren zitten in dezelfde fase. Het kan dus zijn dat een paar dagen na de behandeling een haar in de groeifase komt en voelbaar is op de huid. Bij de behandeling na 4-6 weken wordt deze weer meegenomen. Kijk dus uit met eenmalig voor de vakantie harsen/waxen/sugaren! Na 3x ontharen zitten de meeste haren in dezelfde fase en is het resultaat langdurig glad!