Opleidingen

Basis opleiding acryl

Wat leer je tijdens de basisopleiding nagelstyliste gel?

De basisopleiding is de opleiding bij uitstek die van jou een echte nagelstyliste maakt! Droom je er al lang van om klanten te voorzien van de meest prachtige nagels? Dan is dit de cursus voor jou!

 • Je begint bij het begin, en dus leer je in de eerste les vooral alles over de basis manicure. Hoe moet je goed voor handen zorgen? Hoe herken je de meest voorkomende nagelziektes en - nog belangrijker - hoe kan je ze behandelen? Na deze eerste les met alle algemene informatie is het tijd om zelf aan de slag te gaan.
 • Je leert ook hoe je tips aanbrengt en gelnagels te vormen met Natural UV Gel, French Manicure UV Gel en Colour UV Gel. Wat je klanten ook vragen, jij kan hen helpen!
 • We leren je natuurlijk ook verlengen op sjablonen met een Natural French look, een full Colour look en een Camouflage techniek. Korte nagels of nagelbijters vormen voor jou geen probleem meer!
 • Daarna leren we je gelnagels bijvullen, want dat is met gelnagels elke 3 tot 4 weken wel nodig. Het is je job om die nagels opnieuw in perfecte staat te brengen!

Dé opleiding voor een volwaardige professionele activiteit! Succes alvast!

Cursusprogramma

Module 1: Gel met tips

Dag 1 Inleiding en productinfo, Nagelziektes, Manicure + lakken - Demo Natural 1 dag - Model met natuurlijke nagels
Dag 2 Nieuwe set French 1 day Nailtrainer
Dag 3 Nieuwe set Colour 1 dag Nailtrainer
Dag 4 Nieuwe set French 1/2 dag Model B
Dag 5 Nieuwe set French 1/2 dag Model B
Dag 6 Nieuwe set Colour 1/2 dag Model C
Dag 7 Bijvulling French 1/2 dag Model B
Dag 8 Bijvulling Colour 1/2 dag Model C

Module 2: Gel met Sjablonen

Dag 9 Nieuwe set Sjablonen French 1/2 dag Nailtrainer
Dag 10 Nieuwe set Sjablonen French 1/2 dag Model D
Dag 11 Nieuwe set Sjablonen Colour 1/2 dag Model E
Dag 12 Bijvulling Sjablonen French 1/2 dag Model D
Dag 13 Bijvulling Sjablonen Colour 1/2 dag Model E
Dag 14 Plaatsen van nieuwe set tips bij nagelbijter en camouflage techniek
Dag 14 Sopolish Full Colour plaatsen en verwijderen 1/2 dag - model met natuurlijke nagels

Praktische informatie

 • De basisopleiding is uiteraard bedoeld voor wie nagelstyliste wil worden en nog geen voorkennis heeft. We beginnen in deze cursus bij het begin.
 • De basisopleiding is uiteraard bedoeld voor wie nagelstyliste wil worden en nog geen voorkennis heeft. We beginnen in deze cursus bij het begin.
 • De eerste les is theoretisch, maar vanaf dan ga je ook praktisch aan de slag. De lessen gaan door in volledig uitgeruste trainingscentra. Je krijgt les van een expert in de business die je alles toont en je helpt wanneer je zelf aan de slag gaat.
 • e vliegt er al vanaf de tweede les in: Eerste op de nail trainer en vanaf de vierde les, heb je ook elke keer een model nodig. Welk model je wanneer nodig hebt, hangt af van je opleidingsschema.
 • Bij de start van deze opleiding dien je een starterspakket aan te schaffen dat alle producten bevat die je als startend nagelstylist nodig hebt, behalve Sopolish Protect & Peel en pedicure materialen. Als je wilt kan je ze apart aanschaffen. Tijdens de opleiding mag je deze producten gratis gebruiken.

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles tijdens één van onze opleidingsdagen om te ontdekken hoe we les geven en wie we zijn! Zo kan je ons leren kennen en eventueel aanmelding te bespreken.

 • Complete opleiding van a tot z
 • Les in kleine, rustige groepjes
 • Lessen lopen het hele jaar door
 • Beginnelingen en nagelstylisten die al een opleiding hebben gevolgd, zijn welkom
 • Professioneel en volledig opleidingspakket