Behandeling

Gelnagels

Waarom gelnagels?

Gelnagels zijn de perfecte oplossing voor iemand die droomt van sterke, lange en mooie nagels. Ze zijn perfect voor nagelbijters en mensen met gespleten, dunne of broze nagels. Gelnagels zijn lichtgewicht en hebben een natuurlijke look. De nagels krijgen trendy kleuren en designs alsook tijdloos, klassiek, chique kleuren en French manicure. Gelnagels geven je handen een splinternieuwe natuurlijke look.

Hoe wordt het aangebracht?

Gelnagels worden altijd aangebracht door een professionele nagelstyliste. Gel aanbrengen op de natuurlijke nagels gebeurt in een gedegen stap-voor-stap methode. Als de gel is aangebracht, wordt deze uitgehard in een UV/LED lamp. De behandeling duurt 75 minuten en geeft je 3 tot 4 weken perfecte nagels, soms zelfs langer. Hierna is een nabehandeling nodig.

Hoe onderhoud je je nieuwe gelnagels?

Afhankelijk van de natuurlijke groei van je eigen nagels, is een nabehandeling nodig na ongeveer 3 tot 4 weken. Het is belangrijk dat je je handen en nagels regelmatig blijft voeden met een verzorgingsproduct, omdat het essentieel is voor de gezondheid van je nagels. Zeker als deze gevoelig zijn voor breken of splijten. Handcreme en nagelriemolie zijn de beste producten voor deze verzorging.