Opleidingen

Manicure Workshop

De manicure is een tijdloze behandeling die steeds een mooi verzorgd resultaat oplevert. De natuurlijke look is terug van nooit helemaal weggeweest. Een vaste waarde in je salon. De nagels in de perfecte vorm, een ontspannende handmassage en een correct gelakte nagel - het lijkt simpel, maar het zit 'm in de details! Leer snel hoe je je klanten het beste onder handen neemt!

De perfecte manicure is in!

De eenvoudige manicure is weer helemaal terug van weggeweest. Een correcte manicure is de basis van elke hand- en nagelbehandeling natuurlijk, maar ook als leuk verwennerijtje is de manicure populair. Verzorgde handen en nagels zijn je visitekaartje wordt wel eens gezegd! Hou het simpel, maar stijlvol.

Verzorg je voetjes!

Weet jij het nog? Tijdens je opleiding als nagelstyliste heb je dit ongetwijfeld gezien. Ook schoonheidsspecialistes leren dit uitvoeren. Maar wat was nu weer de juiste volgorde? Hoe ging die handmassage nu ook weer? Of misschien is het nagelwereldje nieuw voor je en wil je graag beginnen met het aanbieden van een manicure?

Dan is dit de perfecte workshop voor jou!

Waarom manicure leren?

De traditionele manicure zit weer in de lift. In de nineties was iedereen weg van gel. Het was nieuw en kon de nagel perfect verstevigen - ongezien op dat moment! Nu de handverzorgingsproducten sterk zijn verbeterd en ook nagellak steeds langer houdt, zie je dat veel mensen terugkeren naar een meer natuurlijke look. Getuige daarvan is de ultra natural nail gel trend, waarbij gel zo flinterdun wordt aangebracht zodat bijna niet te zien is dat het eigenlijk gelnagels zijn. Semi-permanente nagellak is ook immens populair: minder sterk en minder lang houdbaar dan gel, maar dan weer wél de mogelijkheid om snel van kleur te wisselen en speciaal voor de natuurlijke nagel. Je kunt in je salon de manicure ook perfect aanbieden in combinatie met een Sopolish behandeling!

Maar de meest natuurlijke look van allemaal is de basis manicure. Een heuse weldaad voor je handen en nagels, afgewerkt met een natuurlijke lak of een trendy kleur. Dit maakt het wisselen natuurlijk ook makkelijk, wat voor vele fashionista's een echte must is! Wie helemaal mee met de mode wil zijn, wil haar nagels kunnen afstemmen op haar outfit uiteraard!

Een manicure is ideaal in je salon

Of je nu een nagelstudio hebt, kapper bent of schoonheidsspecialiste: de manicure is altijd een interessante behandeling om aan te bieden. Klanten zien dit als een leuk extraatje, een kort verwenmoment in een drukkere periode. Het resultaat is ook lang merkbaar en goed zichtbaar : die zachte handen en prachtige nagels vallen iedereen op!

Laat ons snel je gegevens weten en wij bezorgen je graag meer informatie!