Opleidingen

Omschakelingscursus

Kiezen voor ProNails, dat is kiezen voor producten van topkwaliteit en kunnen vertrouwen op een bedrijf dat voor 100% achter je staat. We helpen je graag op weg met het uitkiezen van de materialen die bij jouw werkwijze passen en staan je met raad en daad bij als het over je nagelstudio gaat. Kom kennismaken en laat je overtuigen!

Ontdek de pronails producten en laat je overtuigen!

Je hebt ooit ergens een opleiding gevolgd en bent blijven hangen in de merken die je daar gebruikte. Je hebt geen echt vast merk, maar een allegaartje van spullen en vindt dat als gevestigde nagelstyliste echt niet meer kunnen. Je mist ondersteuning bij het merk waar je nu zit. Je wilt je steeds verbeteren en nieuwe technieken leren, maar je krijgt niet de input waar je op hoopt...   Geen nood: ProNails is er voor je!

Volg een omschakelingscursus

  • De omschakelingscursus heeft als doel om je als professioneel nagelstyliste kennis te laten maken met de ProNails producten. Je kan tijdens deze workshop al onze producten uittesten en meer informatie verkrijgen over de samenstelling of hoe ze te gebruiken. Onze experts die alles afweten van onze materialen staan graag tot je dienst.
  • Geen twee van onze gels zijn identiek. Je hebt stylistes die trager werken en dus meer baat hebben bij een minder vloeibare gel met een hoge viscositeit. Andere stylistes werken liever sneller maar vijlen graag hun werk achteraf in model. Dan kan een gel met een lage viscositeit ideaal zijn. Misschien hou je van verschillende materialen voor basis, bouwen en top, misschien ben je meer voor een all-in-one gel systeem? Vraag het ons en we helpen je graag op weg!
  • Minimum aantal deelnemers: 1 persoon (workshop op maat)
  • Maar het kan ook nog persoonlijker! ProNails maakt voor jou met plezier een omschakelingscursus op maat. Zo kan je specifieke vragen stellen. Als je ons laat weten waar je momenteel mee werkt en wat je daaraan bevalt of juist niet, kunnen wij nieuwe producten aanraden die aan al je wensen voldoen. Je brengt je eigen materiaal mee en we zoeken samen een passend antwoord.

Pronails helpt je vooruit

Naast een reeks aan innoverende producten in de meest trendy kleuren is ProNails meer dan een bedrijf dat nagelproducten produceert. We hebben een ijzersterk marketingprincipe uitgewerkt voor onze salons, waar jij ook van kan profiteren. We organiseren geregeld events en workshops zodat jij op de hoogte blijft van de laatste nieuwe trends en aanbiedingen. Zet je salon op de kaart en gebruik daarvoor onze expertise!

Kom gerust eens kennis maken en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!