Opleidingen

Sopolish protect and peel

Semi-permanente nagellak - een fabeltje?

Prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen? Dat kan zeker! En daar leer je tijdens de 3 uur durende workshop Sopolish Protect & Peel alles over. Je komt door praktische training te weten dat Sopolish super eenvoudig aan te brengen is. Dankzij Protect & Peel blijft de natuurlijke nagel van de klant beschermd. Deze flinterdunne sticker vormt een barrière tussen de natuurlijke nagel en de producten. Dit maakt ook verwijderen een koud kunstje: je pelt gewoon de sticker eraf! Eenvoudig, snel en de klant komt niet in contact met solventen. Afweken is zo passé!

Dit helpt je zoeken

Door je diensten uit te breiden met Sopolish Protect & Peel, bereik je een publiek dat je vroeger niet voor je kon winnen. Rond de feestdagen of met een vakantie in het vooruitzicht mag het voor sommige klanten wel eens wat meer zijn, en dan is deze semi-permanente nagellak een perfecte tussenoplossing. En jij kan hun nagels écht beschermen en gezond houden.

Om helemaal duidelijk te maken dat jij expert bent in je vak, kan je vanaf 1 maand na de workshop een certificaat behalen. Een gecertifieerd salon krijgt een speciaal plekje op de ProNails website. Ook mag je dan trots de “Sopolish Certified Salon” raamsticker uithangen!

Wedden dat je je klantenbestand kan uitbreiden?

Praktische informatie

  • Voor wie? Voor beauty professionals met btw-nummer
  • Maximum aantal deelnemers: kleine groepen, afhankelijk van Training Centrum
  • Minimum aantal deelnemers: 3 personen
  • Duur: 3 uur
  • Heb ik een model nodig: ja, met natuurlijke nagels
  • Prijs: : Gratis
  • Mee te brengen: Enkel je enthousiasme & leergierigheid.  Al het werkmateriaal wordt gratis ter beschikking gesteld door het ProNails Training centrum.