Opleidingen

Ultra natural Nails

Een nieuwe trend in gelnagels: Ultra natural nails

Als het gaat om nieuwe trends, volgt ProNails deze natuurlijk op de voet, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw salon steeds mee is met de mode. En zo ontstond de Ultra Natural Nails techniek…

Super natuurlijke nagels

Vergeet de traditionele gelnagels met een bolling in het midden. Vergeet dikke tips vooraan. En uitgroei – wat is dat? Tijdens de workshop Ultra Natural Nails leer je hoe je flinterdunne gelnagels plaatst. Niemand zal het verschil zien met een natuurlijke nagel! En toch superstevig!

Om dit resultaat te krijgen, combineer je een nieuwe techniek met een uniek gelproduct. Fiber Force is onze sterkste gel ooit. Doordat er glasvezel in verwerkt zit, kan je deze heel erg dun aanbrengen zonder dat hij aan stevigheid verliest. Door de nieuwe techniek toe te passen, waarbij je de natuurlijke kromming van de nagel gaat gebruiken in plaats van een bolling in het midden, mag je zeker zijn van een prachtig resultaat. En dat gedurende vier weken!

Ideaal dus om je huidige gel-klanten te verrassen. Maar ook nieuwe klanten krijg je makkelijk overtuigd van gelnagels dankzij Ultra Natural Nails. Want wie wil er nu geen perfecte nagels, overal, altijd?

Hands-on training

Tijdens de workshop Ultra Natural Nails ga je meteen aan de slag. Je leert tips en tricks uit eerste hand en past deze ook meteen toe om de perfecte super natuurlijke nagels te creëren. Je zult zelf versteld staan van hoe snel je prachtige resultaten bereikt. Oefen een eerst perfecte dunne gelnagel, en gebruik deze verder als basis voor een Colour Gel. Tijdens deze opleiding Ultra Natural Nails sturen onze professionele trainsters je bij waar nodig!

Dit is wat je altijd al hebt gemist in je salon!

Praktische informatie

  • Voor wie? De professionele nagelstyliste met een diploma nagelstyling (gel & beheersen verlengingen met sjablonen)
  • Maximum aantal deelnemers: 6 personen, afhankelijk van Training Centrum
  • Minimum aantal deelnemers: 3 personen
  • Duur: 3 uur
  • Heb ik een model nodig: nee, we werken met een nailtrainer
  • Prijs: : 50 euro ex. BTW
  • Mee te brengen: Enkel je enthousiasme & leergierigheid.  Al het werkmateriaal wordt gratis ter beschikking gesteld door het ProNails Training centrum.